Upgrade to Pro

Een typische reactie van een onwetende...

Als je zelf geen transgender bent, kun je ook niet oordelen over diegenen die dat wél zijn, simpelweg omdat jíj die gevoelens niet hebt.

Er is nou eenmaal een grote groep mensen die met een piemel geboren zijn, met sterke vrouwelijke eigenschappen, zelfs zó erg dat het voor die persoon beter is om in de rol van vrouw te gaan leven, omdat zij te vrouwelijk zijn om een 'man' te zijn.

Ik heb zelf een natuurlijke vrouwenstem, die imiteer ik niet, dat is van nature zo. Zelfs heb ik borsten van nature vanaf de pubertijd, geen hormonen voor genomen, niks.

Toen ik (onbewust) nog leefde als 'man' kreeg ik altijd opmerkingen over mijn borsten en vrouwenstem. Ik moest door diepe depressies heen gaan om te ontdekken wie ik ben, om te concluderen dat het beter was om als vrouw verder te leven, omdat ik gewoon te vrouwelijk was om 'man' te zijn. En nu denkt deze man, die schijnbaar een doctoraal heeft in de psychologie én anatomie, dat híj het beter weet dan ik zelf

Het zal altijd wel een strijd blijven met dit soort onwetende mensen die persé gelijk willen hebben.

#transgender
Een typische reactie van een onwetende... Als je zelf geen transgender bent, kun je ook niet oordelen over diegenen die dat wél zijn, simpelweg omdat jíj die gevoelens niet hebt. Er is nou eenmaal een grote groep mensen die met een piemel geboren zijn, met sterke vrouwelijke eigenschappen, zelfs zó erg dat het voor die persoon beter is om in de rol van vrouw te gaan leven, omdat zij te vrouwelijk zijn om een 'man' te zijn. Ik heb zelf een natuurlijke vrouwenstem, die imiteer ik niet, dat is van nature zo. Zelfs heb ik borsten van nature vanaf de pubertijd, geen hormonen voor genomen, niks. Toen ik (onbewust) nog leefde als 'man' kreeg ik altijd opmerkingen over mijn borsten en vrouwenstem. Ik moest door diepe depressies heen gaan om te ontdekken wie ik ben, om te concluderen dat het beter was om als vrouw verder te leven, omdat ik gewoon te vrouwelijk was om 'man' te zijn. En nu denkt deze man, die schijnbaar een doctoraal heeft in de psychologie én anatomie, dat híj het beter weet dan ik zelf 😫 Het zal altijd wel een strijd blijven met dit soort onwetende mensen die persé gelijk willen hebben. #transgender
·69 Views ·1 Views